Mi rejtőzik odalent? – néhány szó a férfi alsóról

Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a nagy fehérnemű márkák férfiakat célzó termékei. Manapság már nem tabu az uraknak szánt alsónemű, némelyik márka kifejezetten épít az igényes férfiakból álló fogyasztói csoportra. Ha valaki az egyre bővülő kínálat ellenére sem érzi, hogy biztos kézzel nyúlna egy-egy darabért, annak a Pink Puli divatszakértője az alábbi cikkel siet a segítségére.

Szögezzük le az elején, hogy az alsónadrágnak – a nevéből fakadóan is – a nadrág alatt kell(ene)tartózkodnia. A börtönkultúrából a divatvilágba átvándorolt alsónaci-villantás már nem trendi, manapság lazaság helyett inkább trógerség benyomását kelti. Továbbá, az alsónadrág fontos, mind kényelem, mind pedig a kiszemelt félre gyakorolt hatása miatt is. Summa summarum, ne odázzuk el a farokketrec kiválasztásának fontosságát.

Alsónadrág kiskáténkban fashion gurunk a két leggyakrabban hordott típust veszi górcső alá.

Elsőként nézzük a sokak által „feszülős boxer alsónak’ nevezett remeket. Előbbi a leguniverzálisabb és legkényelmesebb darab, amit viselhetünk. Hosszabb, rövidebb és egészen rövid szárral is beszerezhető. Hogy ki melyikben érzi magát komfortosabban, mindenki döntse el önállóan. Meg kell jegyeznünk azonban, hogy a szűkebb szabású nadrágokhoz kimondottan ez a fazon ajánlott. Mivel nem üt át a szár vonala a nadrágon, így egyrészt senki sem azt fogja mustrálni, másrészt elkerüljük a szégyent, ha éppen nem futballista fenékkel születtünk.

Fotó: www.calvinklein.com

Fotó: www.calvinklein.com

Fotó: www.calvinklein.com

Fotó: www.calvinklein.com

Következő darabunk az örökzöld fecske! Szakavatottak, illetve középkori szóhasználatot nem ismerők sportalsónak, slipnek vagy briefnek hívják. Sportoláshoz nem kérdés, hogy ez az optimális megoldás, hiszen ott tart, ahol kell, nem lifeg, nem kandikál ki a szolgálati oldalfegyver. Más típusú nadrágoknál kinek a pap, kinek a paplan, bár egy szűkebb naci esetében valószínűleg kényelmesebb, mint a nyakunkig felgyűrődő boxeralsó. A passzé illetve a derékrész magasság megválasztása mindenkinek alkotmányos joga, lényeg, hogy kényelmes legyen.
Tipp: figyeljünk a fenék vonalra, ne üssön át.

Foto: www.underwearexpert.com

Foto: www.underwearexpert.com

Fotó: www.calvinklein.com

www.calgarden.blogspot.com

Ami manapság egyértelműen a cikiség határait feszegeti, az a nagyapa első világháborús klottgatyája. Ha valaki minden áron ehhez a fazonhoz ragaszkodik, legalább arra figyeljen, hogy a kis elefánt, mikulás, Super Mario és egyéb idiótamintás verziót hanyagolja. Egyfelől mindannyian elmúltunk már tizenkét évesek, másfelől az infantilis alsók kéjelhárító hatása köztudottan jelentős.

A fentiek mellett számtalan alsónadrágtípus létezik, az extrán falatnyitól az elasztikus hálóbetéttel ellátott darabokon át, a hátsórész nélküli jockstrapekig. Ha stílusosan szándékozunk hódítani, valamint kombinálni szeretnénk a praktikumot az esztétikummal, akkor ne ezekből szemezgessünk…

Egy szónak is száz a vége: a minőségi alsónadrág elengedhetetlen tartozéka ruhatárunknak. Bármelyik eladó készségesen segít, ha pedig zavarba hozna az idegen segítség, nyugodtan cibáljuk el barátunkat, barátnőnket. Méret-bizonytalanság esetén bátran próbáljunk. A higiéniás körülményeket szem előtt tartva ráhúzhatjuk a rajtunk lévő alsóra. Ez a kiválasztást érdemben nem befolyásolja, hiszen a legtöbb példány elasztikus anyagból készül, ennyi eltérés még bőven belefér.

Záró megjegyzésként felhívjuk rá a figyelmet, hogy a tehénen a gatya, illetve a cirkuszi bohóc effektus az alsónemű esetében is kerülendő. Gyönyörködtetőbb a szemnek egy szolidabb fazonú és mintázatú darab a hozzánk illő méretben.

 

Kommentáld írásainkat a facebookon!