Szokatlan videóklippel rukkolt elő egy meleg énekes

Rendhagyó meleg videoklippel jelentkezik egy amerikai énekes: a folk rock és alternatív zenéiről ismert Matt Alber már jó ideje előbújt, és nagy örömmel játszik meleg közönségének. Új klipjében a megszokott, kockahasú szépfiúk helyett egy kifejezetten macis páros életébe nyerhetünk rövid bepillantást. 

A 39 éves, kaliforniai énekes korábban tagja volt a Grammy-díjjal is jutalmazott, csak férfiakból álló vokális bandának, a Chanticleernek, majd a 2000-es évek közepe táján szóló karrierbe kezdett. A kezdeti bukdácsolásokat és gyakori kiadóváltásokat leszámítva Alber mára – úgy tűnik – megtalálta saját, egyedi hangját.

A 2008-ban megjelent Hide Nothing című album legismertebb nótája a The End of The World (Világvége), amely kis túlzással vírusvideóként járta be az internetet azután, hogy több amerikai tévécsatorna is felkapta. Az énekes 2010 óta önállóan, jelentősebb kiadói közreműködés nélkül jelenteti meg albumait, ráadásul, egy 2013-as fotózást követően az amerikai meleg maciközösség szimbólumává is vált.

Kommentáld írásainkat a facebookon!