Programajánló: péntek este Balkan JOUR

A múlt heti, Kylie Minogue warm up partijával bemutatkozó JOUR most pénteken balkán tematikával tér vissza az Ankert Hüttébe.

A szlávos dallamok, a cigány népzenei elemek és a swing újszerű, jórészt elektronikus kombinációi avatott kezek alól kerülnek ki.

Balkán vonalról például Shantel, Boban Markovic, Besh O Drom, vagy a !Deladap, míg az elektro swing nagyjai közül Parov Stelar, a Caravan Palace, illetve a Gramophonedzie legismertebb számait a JOUR állandó lemezlovasa, L4 Elfour, azaz Farkas László DJ hozza el az érdeklődőknek.

A parti rezidens DJ-je úgy fogalmazott: a mai, javarészt elektronikus alapokra épülő zenei világban az autentikus dallamok frissítően hatnak. Nem véletlen, hogy 2008-ban a Sticky n Sweet turnén Madonna is felfedezte magának a cigányzenét. A világsztárok közül legutóbb Lady Gaga Tony Bennettel és Parov Stelarral karöltve bocsátkozott váratlan electro swing kalandba.

A Balkán JOUR a felsorolt előadók segítségével, aktuális queer partijával tesz hasonló kísérletet. A zenei és italorgia 23:00 órától folytatódik a megszokott helyszínen. A bulisorozat továbbra is ingyenes.

Dátum: 2014. október 24., péntek, 23:00

Cím: Ankert Hütte, 1061. Budapest, Paulay Ede utca 33.

Az eseményhez Facebook-on is lehet csatlakozni:

 

 

Kommentáld írásainkat a facebookon!