5 meleg hazai tumblr, akiket idén is érdemes követni

Az animgifek és vicces beszólások kiapadhatatlan tárházában, azaz a Tumblrön szép számmal akadnak olyanok, akik meleg témákban sem kímélik rekeszizmainkat. Humoruk néhol csípős, időnként fájdalmas, többnyire azonban szellemes és intelligens. Megnéztük, melyik 5 magyar tolja a legjobban 2015-ben – szubjektív Tumblrajánló a Pink Pulin.

#1 Schulmeister

Rövid önjellemzése szerint középe-európai, zsidó, meleg és ráadásul édesapa. Ennél érdekesebb kombót igen kevesen mondhatnak magukénak, és ez át is jön a nem mindennapi apuka posztjain. Legyen az aktuálpolitika vagy valamilyen cukiság, Schulmeister szinte real-time reagál mindenre. Egyik kedvenc posztunk tőle a következő:
nagyon nagy szerencsémre édesanyám elhatározta, hogy ma rendet tesz az életemben.
Shulmeister tumblrje (jesszus, de sok mássalhangzó) egyébként itt található: schulmeister

 

#2 Ratyi

Rövid és lényegre törő nevét – melytől szerkesztőségünk magától értetődően elhatárolódik és egyébként is monnyonle – lehetetlen félreérteni: ratyi valóban meleg, sőt, igazi melegség önti el szívünket, amikor végiggörgetjük tumblis posztjait. A megosztott tartalmak között, azonban, szép számmal akadnak olyan humorbonbonok is, amelyek nem, vagy csak áttételesen kapcsolódnak a homoszexualitáshoz. Egyaránt posztol durva és szerethető dolgokat. Mint pl. ez:
megjegyzem, egy csomó buzi pont azért le…

és ez: “figyuzz, nincs pénz a kártyámon, vissza…

Ratyi itt követhető:
ratyipower

 

#3 Ultramagicposts

A Just a Gay Boy Blog alcímmel is futó közösségi szösszenetet egy vélhetően Levinek hívott srác írja. Levi fontosnak tartja azt is megjegyezni, hogy szereti a pasiját. Még szép, ez tényleg fontos. Az idézetekkel és aranyos képekkel megspékelt profilban egymást érik a vicces és aranyos posztok:

JustaGAYboyblog

és JustaGAYboyblog

Még több szexi pasiért katt ultramagicposts tumblrjére:
JustaGAYboyblog
 

#4 Timotheusrietbergen

A vizuális ingerekben talán leginkább bővelkedő, arculatában pedig a modern eleganciát a fickós szemtelenséggel ötvöző blogger szinte minden posztja aranyat ér, de legalábbis felmerült bennünk, hogy komolyan bepróbálkozzunk az illetőnél. Ez az a tumbli, amit a wc-re is magaddal viszel. Vigyázat, az aranyos dünnyögések közé időnként felnött tartalom is vegyül.

na megint beigazolódott

de van ilyen is:
bahamvt: this is going to my appearance…

Timotheusrietbergen itt követhető: i am too tired for revolution…

 

#5 Redblek

Metsző irónia, rengeteg élcelődés és szexibbnél szexibb képek: ez bizony az egyik nagyágyú, redblek oldala. A magyar meleg tumblr-közösség csimborasszója nem átall olyan botrányos és sokkoló tartalmakat közzétenni, amelyekre nemcsak Rétvári Bence, de a teljes NMHH alhasa görcsbe rándul. 2015-ben őt is érdemes bekövetni. Csak tessék:
redblek

illetve: irány is edz!
Ha Redbleket akarod követi, itt megteheted:
redblek

Kimaradt valaki? Ha úgy érzed, írd meg nekünk a kapcsolat@pinkpuli.com címre!

Kommentáld írásainkat a facebookon!