Megható videó lett az ikerpár comingoutjából

A két – egyébként renkdívül jóképű – amerikai ikertestvér telefonon mondta el apjának, hogy meleg. Mindezt videóra is vették, ami esetükben nem szokatlan, hiszen egy népszerű youtube csatornát üzemeltetnek. Hatványozott cukiság, most itt, a Pink Pulin.

A szokatlan comingoutra azért telefonon került sor, mert a két srác más államban lakik, mint édesapjuk. A szívhez szóló videóból az is kiderül, hogy Aaron és Austin Rhodes a családjuk többi tagját már szembesítette a helyzettel, és csak édesapjuk maradt hátra.

Az ikreknek nem volt könnyű dolguk, és az idegesség látszik is rajtuk, amikor feltárcsázzák apjukat. Némi vívódás után, könnyek között Aaron végülk azt mondja a telefonba: “Hát, nem igazán tudom, hogy mondjam, vagy hogyan fogalmazzak, de meleg vagyok, és Austin is az. És el akartuk mondani neked.” Austin pedig folytatja: “Szeretném, ha 100%-ig mellettünk állnál, és nem szeretném, hogy például ne szeress minket többé.”

Az édesapjuk meglepettnek hangzik a videón, de mindvégig nyugodt és támogató maradt a hangja:

Tudjátok, hogy mindkettőtöket szeretlek, és ez sosem fog változni. Éljétek az életeteket, tegyétek a dolgotokat.

Amikor az egyik fiú úgy folytatja, hogy azt szeretné, ha a jövőben is normálisan mennének a dolgok közöttük, az apja félbeszakítja azzal, hogy

Normálisak vagytok.

Az apuka azt is mondja, hogy nem akarja azt mondani a fiainak, hogy nem melegek, vagy hogy meg kellene változniuk.

A srácok ezután láthatóan megkönnyebülnek, és azt remélik, hogy mások számára is inspirálóan hat majd  a történetük.

 

Kommentáld írásainkat a facebookon!