Videó: újra vetkőzött a brit evezős csapat

Az elmúlt években vetkőzős naptárakkal nemzetközi hírnévre szert tevő Warwick Rowers evezős csapat álomtestű játékosai egy nem hétköznapi videóval rukkoltak elő – természetesen ezúttal is szigorúan a jótékonyság jegyében.

Bár a videón látható srácok egyenként talán nem mindenkinek tűnnek ismerősnek, a korábbi, jótékonysági céllal összeállított naptárjukra már többen emlékezhetnek. A fiúk akkoriban hozták létre a Sport-Allies (Sportszövetségesek) nevű szervezetet, amelynek fő célkitűzése a csúfolódó zaklatásnak, homofóbiának és transzfóbiának kitett fiatalok támogatása.

Jóllehet, a görög istenekre hajazó testeket a naptárban nem láthatjuk a maguk teljes, pőre valójában, a csapat mindent megmutat a most napvilágra került filmben, amelynek a Some Like It Hotter, az a Van, aki forróbban szereti címet adták. A dögösségben és tesztoszteronban bővelkedő film előzetését, amelyet részben angliai vidékeken, részben Dél-Spanyolországban forgattak, az OUT magazin tette közzé, most pedig itt, a Pink Pulin is megnézhetitek. Megéri.

 

 

Kommentáld írásainkat a facebookon!